събота , 24 август 2019 г.
Начало / Политика / Цецка Цачева: Президентските избори са определящи за бъдещето на България, да гласуваме разумно

Цецка Цачева: Президентските избори са определящи за бъдещето на България, да гласуваме разумно

cecka-cacheva

По време на нашите срещи с българските граждани в страната се убедих, че навсякъде в България хората искат само да живеят спокойно и да имат сигурни доходи. Това ще бъде мой приоритет като президент на страната. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева в село Безмер, община Тунджа. Тя обясни, че е отдала живота си на правото и на правовата държава. „Не деля хората по никакъв принцип. Винаги съм работила в интерес на всички граждани. Трябва да разсъждаваме трезво и разумно и да направим правилния избор на президентските избори, защото те са определящи за бъдещето на България и на всеки отделен човек“, категорична бе Цачева.

„Силата на ГЕРБ е в това, че ние се срещаме очи в очи с всички хора. Днес повече от всякога се нуждаем от стабилност и обединение на нацията. Цецка Цачева ще бъде гарант за това, защото като председател на парламента тя доказа, че може да води диалог с всички“, обясни председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. По думите му, е изключително важно на 6-ти ноември всички български граждани да упражнят конституционното си право и да отидат да гласуват с номер 17 в бюлетината. „България трябва да остане фактор на стабилност в региона и в Европа. Като президент и вицепрезидент на страната ни Цецка Цачева и Пламен Манушев ще защитават интереса на всички български граждани“, подчерта Цветанов.

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев обясни, че най-подготвеният човек за президент е Цецка Цачева. По думите му, тя има целия опит и знания като председател на Народното събрание и може да балансира както между политическите партии, така и между институциите. „Искаме спокойна и стабилна държава, искаме България да бъде уважавана страна на Балканите и в Европа. Ние с Цецка Цачева няма да ви подведем и няма да предадем страната си“, заяви вицеадмирал Манушев пред жителите на Безмер.

Платена публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *