събота , 24 август 2019 г.
Начало / Жълтини / Цветанка Ризова лъже, че била чистачка

Цветанка Ризова лъже, че била чистачка

cvetanka-rizova

Преди дни Цветанка Ризова отпразнува своя 53-ти рожден ден. За възрастта на журналистката от години се спекулира, а самата тя прави какво ли не, за да изглежда по-млада. Освен че е пристрастена към скалпела, водещата на „Лице в лице“ напоследък търси компанията на по-млади мъже, какъвто е последният ѝ възлюбен Веселин, който е с 11 години по-малък от нея.

Най-голямата любов на телевизионерката обаче си остава бизнесменът Анатоли Георгиев, с когото се разделиха скандално след почти 20-годишен брак заради аферата на Ризова с младия лекар.

Паметен за нея обаче остава моментът на запознанството ѝ с Анатоли. Двамата се срещнали за пръв път в нощния бар на хотел „Самоков“ в Боровец преди 25 години. Едно сепаре било окупирано от студенти, дошли в зимния курорт, за да разпуснат след изпитната сесия, а в друго се веселили тумба приятели. С напредването на вечерта компаниите се смесили и започнали свалките.

Тогава нахаканата Цветанка попаднала в полезрението на Анатоли, който решил да я заговори, като я питал какво работи. Тя пък проявила чувство за хумор и решила да му каже, че е чистачка в София, за да види дали ще му секне интересът. Известно време Ризова поддържала лъжата, но бизнесменът се оказала напорист и не се отказал от нея. Така се стигнало до пищна сватба и раждането на сина им Георги, който днес е студент в чужбина.

Докато все още бяха двойка, Цветанка и Анатоли многократно бяха развеждани медийно. През 2017 г. обаче журналистката окончателно напусна съпруга си, с когото към днешна дата не били в особено розови отношения. Поддържали контакт само покрай общия им наследник, но той вече бил самостоятелен млад мъж, който не зависел от родителите си.

Георги подкрепял избора на майка си и новата ѝ връзка. С настоящия си любим Ризова също преживява перипетии, защото работата му на доктор го изпрати на дълга командировка в Хърватия, която временно ги раздели. Въпреки слуховете, че двамата имат намерения да минат под венчилото, тв водещата обяви, че ако ще вдига сватба, то ще е за сина ѝ, който също си имал сериозна приятелка./retro.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *