четвъртък , 20 юни 2019 г.
Начало / Жълтини / Фризьорът на Деси Радева влюбен в нея

Фризьорът на Деси Радева влюбен в нея

desi-radeva-frizyor
Фризьорът на Десислава Радева премина границата на професионалните взаимоотношения, обяснявайки се в любов на своята ВИП клиентка. Любен Николов се грижи за прическата на първата дама, откакто Румен Радев официално встъпи в длъжност през януари 2017-а. Една година след запознанството на Деси с личния ѝ коафьор той отбеляза тяхното познанство с прочувствени думи.

„Днес, отваряйки очи, за пореден път осъзнах, че аз съм един щастлив и благословен човек. Благодарен съм, че имам възможността да работя и да се вдъхновявам от една жена, която ме спечели още от първия път, в който прекрачи прага на салона ми – Първата Дама на България, Десислава Радева. Нека именно тя бъде и вашето вдъхновение, приятели! Успешна седмица“, написа Любен и прибави към откровението снимка на Радева с Брижит Макрон при последната ѝ визита в Париж, когато за пореден път за косата ѝ се бе погрижил той.

Николов е собственик на известна верига салони в столицата, като кът за красота притежава и в посолството ни в САЩ. Салонът там обслужва единствено американския дипломатически корпус. Служителите му у нас разкриват, че той е чест гост на Радева в покоите ѝ в резиденция „Бояна“. Понякога, когато съпругата на държавния глава нямала достатъчно време, за да отскочи до салона, Любен нарамвал целия си професионален инвентар и я разкрасявал в домашни условия.

Освен това по нейна специална покана до момента е присъствал на абсолютно всички приеми, инициирани от президентската институция. Десислава му се доверила не само за косата си, но и за всички останали процедури, от които се нуждае всяка жена. За поводи тя използвала една от гримьорките в неговия салон, там ходела още на маникюр и педикюр, оформяла веждите си и дори си правела кола маска.

„Според мен хората не трябва толкова да я осъждат, колкото да я подкрепят. Страхотен човек е. Не е капризна. Говори си с клиентите, коментира, взема отношение, знае как да се държи и виждаш в нейно лице приятел“, казва в свое интервю фризьорът. Макар той да твърди, че всички услуги, които салонът му предоставял на Десислава, тя заплащала от личния си джоб, негови довереници разкриват, че от много се възползвала безплатно. В момента тя била най-популярната му и коментирана клиентка, а за по-добра реклама на работата си от тази не можел и да мечтае. Така Радева освен с тоалети назаем се ползвала и с промоционални оферти за грим и прическа./retro.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *