четвъртък , 20 юни 2019 г.
Начало / Спорт / ФК Миньор с нови попълнения за втория полусезон

ФК Миньор с нови попълнения за втория полусезон

img_3785
Футболистите на Миньор (Перник) излязоха на първа тренировка за втория полусезон с нови попълнения.  Това са пернишки момчета, играли в школите на ЦСКА, Славия, Локо -София. Сред тях са Кристиян Ковачев, Антон Славчев, Валентин Лазаров, Илиян Илиев и др.
Да подкрепят момчетата на „Стадиона на мира“ бяха председателят на Управителния съвет на клуба и зам.-кмет Йордан Павлов, зам.-кметът Денислав Захариев и изпълнителният директор Светлозар Райков.
„Играйте освободено за нашия отбор, за нашата легенда. Играйте за перничани, те са с широки сърца и ви обичат. Играйте смело, търсете победата във всеки един мач, търсете красивото. Надявам се всяка битка да завършва с победа. Бъдете живи и здрави, всичко е във вашите крака и в наставлението на треньорите, слушайте ги. Знаете кои са те и какво са дали за клуба и аз се надявам, че вие след време ще сте на тяхното място, пожела на момчетата Денислав Захариев. Имате подкрепата на Общината, каза той и припомни, че започва ремонтът на сградата със съдействието на Министерството на спорта.
img_3775
Йордан Павлов също приветства жълто-черните, като им пожела здраве, мачове без контузии, енергия и много плам във всичко, което правят. „Нека направим така, че всички наши приятели и граждани да тръпнат в очакване, когато тръгнат към „Стадиона мира“, всичко е в наши ръце. Лека работа през настоящия полусезон“, коментира Павлов.
Треньорът на клуба Петър Анестиев пожела много късмет на момчетата и да имат пернишкия дух, който в последните мачове е липсвал в отбора.
Светлозар Райков пък ги посъветва да споделят веднага, когато има проблеми, за да се търсят бързи и адекватни решения. „Целта ни е влизане в професионалния футбол, имаме нови имена . Сред тях са пернишки момчета, играли в школите на ЦСКА, Славия Локо -София, които сме си ги върнали“, изрази надежда Захариев.
На първата тренировка на стадиона не липсваха и представители на агитката на „Миньор“, които още отсега са ентусиазирани за много победи.
img_3780 img_3782 img_3774

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *