сряда , 20 юни 2018 г.
Начало / Спорт / Удостоиха с купи млади волейболисти на „Миньор Перник“, завоювали златни и сребърни медали

Удостоиха с купи млади волейболисти на „Миньор Перник“, завоювали златни и сребърни медали

p1610584

Наградиха млади волейболисти на „Миньор Перник“, завоювали златни и сребърни медали в републикански първенства. Инициативата е на ръководството на волейболния клуб, което е убедено, че усилията, които полагат за младата смяна спортисти, ще се върнат стократно.

p1610589

Специални купи получиха тимовете на момчетата до 11 години с треньор Мирослав Илиев, спечелили злато и момичетата – 12 год. с треньор Десислава Банкова, които донесоха сребро. На тържествена церемония в зала „Кракра“ призовете им връчиха председателят на Общинския съвет Иво Савов и президентът на волейболен клуб „Миньор“ и зам.-председател на ОбС Петър Първанов.

p1610561

„Благодаря ви момчета за това, което правите и ви пожелавам да бъдете единни и да не спирате да обичате волейбола и спорта“ – с тези думи Иво Савов приветства успешния тим на момчетата.

p1610564

„Волейболът като че ли напук е единственото нещо в държавата, което върви. Полагаме немалки усилия в това трудно време, за да има Перник успешен волейболен отбор, но те никога не са достатъчни. Убеден съм, че всички трябва да се обединим и да не спираме подкрепяме каузата „Волейболен клуб Миньор Перник“, каза президентът на ВК „Миньор“ Петър Първанов. И добави : Сигурен съм, че ще успеем и че догодина ще имаме още повече наградени и успешни състезатели. А защо не след време да им се радваме и на национално ниво“. Първанов честити сребърните медали на момичетата, които по думите му са с цената на златото.

p1610573

Младите спортисти си предаваха купите един на друг и ги вдигаха високо, демонстрирайки успеха си.

p1610585 p1610593

Успехите на волейболистите и искрената радост в очите им бяха аплодирани от горди родители, които не спираха да фотографират талантливите си рожби. Майките и татковците са най-верните ни фенове и неразделна част от нашият клуб, обяви треньорът Асен Асенов.

Огромна торта с изобразени на нея волейболни топки разрязаха капитаните на двата отбора, а всеки от състезателите получи по парче от нея. За да е на кадем, треньорите Мирослав Илиев и Десислава Банкова  намазаха бузките на капитаните с крем от тортата.

p1610577

p1610591

p1610581 p1610557 p1610553

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *