неделя , 16 декември 2018 г.
Начало / Криминални / Трима се изправят пред правосъдието за различни престъпления

Трима се изправят пред правосъдието за различни престъпления

Сн. ureport.bg
Сн. ureport.bg

Трима се изправят пред правосъдието за различни престъпления.

50-годишен пловдивчанин ще отговаря за шофиране на автомобил под въздействието на алкохол и без книжка. Н.Г. бил проверен в гр. Радомир на 26 декември миналата година, управлявайки Ситроен „Берлинго“. Алкохолната му проба се оказlа 1, 91 промила, а освен това и карал колата в едногодишния срок на отнетото му по административен ред свидетелство за правоуправление. Привлечен е като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение „подписка“. Работата продължава съвместно с Районната прокуратура – Радомир.

Трима радомирци застават пред Темида за опит за кражба. Престъплението е извършено на 3 март тази година, когато от гараж в гр. Радомир, собственост на местен жител, е направен опит да бъдат откраднати 160 литра дизелово гориво в туби от по 20 и 10 литра. След проведени оперативно-издирвателни и действия по започнатото разследване, е установено, че извършители на деянието са 33-годишният А.Г., в съучастие с И.Г./36 г./ и Г.Г./29 г./. Тримата изнесли нафтата, но полицията пристигнала и предотвратила деянието. Работата по случая продължава.

39-годишен перничанин ще бъде съден за унищожаване и повреждане.  На 1 октомври миналата година били нанесени щети на входната врата на жилище на ул. Рашко Димитров“ в Перник, срязан е кабел за ел. захранване и е счупена сателитна антена. Привлечен като обвиняем по чл. 216, ал.1 за извършеното е 39-годишният В.В.  Работата продължава съвместно с Районната прокуратура – Перник.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *