понеделник , 16 юли 2018 г.
Начало / Спорт / Тодор Скримов пропусна раждането на дъщеря си

Тодор Скримов пропусна раждането на дъщеря си

todor-skrimov-propusna-rajdaneto-na-dashteria-si-vijte-prichinata-1

Тодор Скримов и най-красивата учителка Силвия Зубева станаха родители, но той е пропуснал щастливото събитие, писа HotArena.

Двамата се сдобиха с дъщеричка Ася на 1 август, но по това време Скримов е бил на лагер с националите във Варна. Щом научил новината обаче веднага тръгнал за София, за да види двете си любими жени.

Влюбените сключиха брак на 7 юли без много шум. Силвия беше тази, която разкри новината в профила си във Фейсбук като публикува снимка на ръцете им със сватбени халки на тях.

Връзката между учителката и волейболиста се разви скорострелно. Двамата са заедно от началото на миналата година. Тодор се влюбва в хубавата Силвия от пръв поглед, а и тя не остава безразлична към него.

Няколко месеца по-късно се сгодяват, а майката на Скримов не крие, че е във възторг от избраницата му. Тъй като самата тя упражнява тази подобна професия – директор е на гимназия в Перник.

Волейболистът впечатли страната след като в края на миналата година излезе да играе само 28 дена след операция за остраняване на тумор в бъбреците. Който, за щастие, се оказа доброкачествен и диагностициран навреме, предават от Love Style.

Автор:Слава

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *