събота , 24 август 2019 г.
Начало / Криминални / Тодор Богданов, Кирил Йорданов – Джонката и Кирил Микев от Перник са издирваните за серия на обири на банкомати

Тодор Богданов, Кирил Йорданов – Джонката и Кирил Микев от Перник са издирваните за серия на обири на банкомати

 

izdirvani-bankomat

Тодор Богданов, Кирил Йорданов – Джонката и Кирил Микев са издирваните за серия обири на банкомати. Заподозрените са от Перник и затова градът през целия ден беше под полицейска обсада. Всички те се са близки до известния пернишки касоразбивач Валентин Кирилов – Пуйката, съобщават от бТВ. Били са близки и с разстреляния през 2013 г. Венцислав Димитров – Мечан, сочен като авер на Пуйката.

Самият Валентин Кирилов от известно време не участва лично в обирите, а изпраща хората си да разбиват банкомати, твърдят източници на телевизията.

Кирил Йорданов е собственик на заведението „Ла Негро“ в кв. Изток. По информация на  бТВ управителят на заведението му е арестуван.

сн. бТВ
сн. бТВ

Обиски и претърсвания имаше през целия ден в града, включително и в апартамента на Кирил Микев. На същия адрес са регистрирани и двама от издирваните.

Оказа се, че задържаният днес няма нищо общо с обирите. По време на акцията обаче са прибрани доста хора от Перник, близки до издирваните.

От МВР предупреждават, че тримата издирвани може да са въоръжени и много опасни. Призовават гражданите ако знаят нещо за тези лица или къде се намират, да се обадят в най-близкото районно управление, анонимността им е гарантирана.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *