понеделник , 19 август 2019 г.
Начало / Политика / С национално допитване и политически манифест ПП АБВ е в подготовка за изборите

С национално допитване и политически манифест ПП АБВ е в подготовка за изборите

received_2461946710500952Политическият манифест, с който ПП АБВ ще се яви на изборите, формулира пет основни цели. Документът бе приет окончателно на Национален съвет на АБВ, информира областният лидер на партията в Перник-Петър Първанов.

„Имаме пет основни цели – сигурността на гражданите и запазване на държавността, борба с бедността през икономика на високата добавена стойност, спасяване и възраждане на българското село, борба в името на енергетиката и възстановяване общодостъпно качествено образование и здравеопазване“, подчерта Петър Първанов.

ПП АБВ поставя началото на второ национално допитване по въпроси, свързани с националната политика, енергетика, демография и подобряване на стандарта на живот. За тази цел 50 000 броя ще бъдат разпечатани и раздадени в областни центрове, градове, общини. Анкетата ще бъде достъпна и в онлайн пространството, сподели Петър Първанов и добави, че така ще се отчете националното отношение по ключови въпроси, касаещи българското население.

received_307585936559995
Вместо в социалните групи да споделяме какви проблеми и неуредици ни пречат да живеем нормално, по-добре да го направим в анкетата, която иницира АБВ. Така ще има повече чуваемост. Областният лидер на партията в Перник-Петър Първанов подчерта още веднъж,че целта на ПП АБВ е членството на България в ЕС да минава през интереса на българските граждани и това да не се подценява от нито една политическа сила в страната

received_2740557105956267

Вместо в социалните групи да споделяме какви проблеми и неуредици ни пречат да живеем нормално, по-добре да го направим в анкетата, която иницира АБВ. Така ще има повече чуваемост. Областният лидер на партията в Перник-Петър Първанoв подчерта още веднъж, че целта на АБВ е членството на България в ЕС да минава през интереса на българските граждани и това да не се подценява от нито една политическа сила в страната. Това според Първанов трябва да бъде първа и основна задача на българските политици.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *