петък , 19 април 2019 г.
Начало / Uncategorized / Съдят жена, изтеглила пари в Перник от сметката на починал мъж

Съдят жена, изтеглила пари в Перник от сметката на починал мъж

temida

Пред правосъдието застава 49-годишна жена за документно престъпление. През месец септември миналата година Г.Л. с постоянен адрес в София, с фалшиво пълномощно изтеглила от банка около 1 200 лева. Сметката била на мъж, който вече бил починал, но преди това жената се грижела за него. Първо Г.Л. опитала да изтегли парите от софийски банков клон, но там не успяла. Впоследствие дошла в Перник и тук осъществила престъплението. Привлечена е като обвиняема  и й е наложена мярка за неотклонение „подписка“.

 

Перничанин ще отговаря пред съдаа за шофиране на нерегистриран лек автомобил. На 22 юли в гр. Брезник е проверен Форд „Мондео“, шофиран от 60-годишния С.Б. от Перник. Оказало се, че колата не е регистрирана по надлежния ред в РБългария. Мъжът е привлечен като обвиняем и работата продължава съвместно с Районната прокуратура в Брезник.

 

Мъж и жена от Радомир са с мярка за неотклонение  „подписка“ за опит за кражба. Престъплението е извършено на 13 юни тази година, когато двамата правят опит за кражба от имот в радомирското село Прибой. Обектът се охранява от частна фирма, която сигнализира полицията. Белезниците щракват около ръцете на 55-годишния Б.В. и 52-годишната З.И. Двамата били с лек автомобил „Мазда“. Направили опит да откраднат водна помпа, алуминиеви профили, удължители, телескопи, смесителни батерии и други вещи. Привлечени са като обвиняеми и действията по започнатото досъдебно производство продължават.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *