Начало / Жълтини / Стоичков обърна гръб на майка си

Стоичков обърна гръб на майка си

stoichkov-maika-brat-sestra
Христо Стоичков отново бил в крайно обтегнати отношения със семейството си, научи „Ретро“. Футболната легенда обърнал окончателно гръб на майка си Пенка, брат си Цанко и сестра си Петя и не се чувал с тях даже по празници.

Преди броени дни плъзна слух, че родителката на Камата била зле здравословно и той се прибрал по спешност в България, за да я посети в болницата. Впоследствие обаче се оказа, че леля Пенка се чувствала отлично, нямала никакви болежки, а синът ѝ изобщо не се е отбивал при нея в родното Ясно поле. Фалшивата новина разгневила до краен предел брат му, който не можел да понесе да изкарват Христо светец, при условие че той не пращал пукнат лев на пенсионерката, която трудно свързвала двата края и разчитала на финансова подкрепа от страна на другите си две деца.

Няколко дни след като плъзна слухът, че Ицо е долетял по спешност в България, Цанко изригна в социалните мрежи, разкривайки за поредния крах в семейството с думите си: „Господин Стоичков не е дошъл заради майка ми, тя е много добре, а и той няма работа при нея. Майката е най-святото“. Каква всъщност е била причината бившият футболист да се върне в родината, така и не стана ясно, но очевидно майка му се чувства отлично, щом наскоро се върнала от почивка в Гърция.

На екскурзия в южната ни съседка Пенка отишла с по-малкия си син, снахата и внуците. Голяма мечта от години ѝ било да разгледа Солун и околията, а най-много се впечатлила от посещението на водопадите край Едеса. Воаяжът бил платен изцяло от Цанко, а какъв бил последният подарък, който Ицо ѝ направил, не си спомняла. Без армаган останала и сестрата на Христо, която преди няколко седмици отпразнувала 50-годишнината си. Юбилеят на Петя се състоял в луксозен пловдивски ресторант, където се събрала цялата рода и десетки нейни приятели. Въпреки че тя изпратила официална покана на брат си, жена му Мариана и племенничките Мика и Христина, никой от тях не се отзовал.

Още по-обидно на Петя ѝ станало, че даже не ѝ честитили празника. Първа тя решила да се разсърди на Камата, а после му се ядосаха и майка му, и брат му. Този път роднините на великия футболист смятали, че нямало връщане назад и изобщо не мислели да правят опити да се сдобряват с него. Припомняме, че в подобна ситуация Стоичков бе изпаднал и преди своя 50-годишен юбилей, заради който все пак със семейството му заровиха томахавките и майка му и сестра му присъстваха на мача спектакъл „50 години номер 8“./retro.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *