сряда , 18 юли 2018 г.
Начало / Политика / Станислава Алексиева: Нека да се преборим с корпоративните  интереси на тези, които ни заплашват

Станислава Алексиева: Нека да се преборим с корпоративните  интереси на тези, които ни заплашват

stanislava-alexieva-glasuvane-1

Независимият кандидат за община Трън Станислава Алексиева гласува в СУ ”Гео Милев” в града. Малко след това тя сподели, че е дала своя вот за промяна в статуквото и продължи:

„Гласувах за по-доброто бъдеще на Трънско, за промяна на управлението в община Трън. Нека да дадем път на младите, разумни, отговорни трънчани, които много ясно преди време показаха своята позиция и своята отговорност за развитието на Трънския край. Нека да променим модела на управление, като не позволяваме на големите политически сили да ни налагат своята воля и да не се съобразяват с волята на избирателя, на нас, тези, които сме ги избрали и сме ги сложили на етажите на властта”, каза  независимият кандидат за кмет на община Трън Станислава Алексиева. И допълни, че трънчани са силни  и отговорни хора. Тя призова гласоподавателите да подходят към избора си разумно и със своя воля да направят окончателния си вот.

stanislava-alexieva-glasuvane-2

”Преди време показахме, че обединени можем да направим така, че всички да се вслушат в нас и да знаят къде е Трън на картата на България. Нека заедно да се постараем да запазим чист Трънския край. Нека покажем, че трънчани сме смели хора и няма да позволим интересите на инвеститори да застрашават живота и здравето ни. Заедно сме силни, заедно можем! Нека да се преборим с корпоративните  интереси на тези, които ни заплашват. Нека да се преборим за едно светло бъдеще за нашите деца, защото от нас зависи да градим и да запазим Трънско такова, каквото е в момента и да надграждаме така, че младите хората от Трънско да останат по родните си места”, заяви независимият кандидат за кмет на община Трън Станислава Алексиева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *