четвъртък , 18 април 2019 г.
Начало / Политика / След години лутане по институциите, депутатите от БСП помогнаха на перничанин да получи справедливост

След години лутане по институциите, депутатите от БСП помогнаха на перничанин да получи справедливост

37085142_2079857228722354_9140308430207057920_n

След години лутане по институциите, жител на Перник, който има имот в гр. Котел, най-сетне успя да намери справедливост. От години Евгений се лута по всички държавни и местни институции, за да бъде премахнат незаконен строеж – масивна баня с тоалетна и склад за отоплителни материали, намиращи се в негов имот. Въпреки всичките си усилия, винаги „удря на камък”.

Преди няколко месеца на приемен ден в гр. Перник той се обърна към народните представители от ПГ на „БСП за България” Станислав Владимиров и инж. Любомир Бонев. След като изпратиха искане за предоставяне на информация по прeписката в ДНСК и настояване сградите да бъдат премахнати, ако наистина са незаконни, община Котел е излязла с решение за премахването на незаконния обект.

„Нужно ли е гражданите да загубят вяра в институциите заради това, че собственикът на сградите може би е бил покровителстван от местната власт”, попитаха народните представители. Те заявиха, че ще продължават да помагат на хората, които се лутат между институциите, за да търсят справедливост.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *