сряда , 23 януари 2019 г.
Начало / Жълтини / Слави Трифонов официално стана перничанин

Слави Трифонов официално стана перничанин

slavi-trifonov

Слави Трифонов вече официално е перничанин! Шоуменът, който е роден в Плевен, официално смени адресната си регистрация и вече не е жител на столицата, а на Перник. Той лично е сменил адреса си в миньорския град.

През миналата есен известният водещ се нанесе в палата си в тузарското селище Делта хил край пернишкото село Кладница. Имението на Дългия се строи цели три години и накрая вече е готово за живеене.

Тузарската къща е построена от строителния бос Слави Транспорта, пише разкрития.ком. Материалите по къщата са изцяло внос от Германия.

Според малцината, прекрачили тузарската къща на Дългия, тя няма аналог в страната. Спецове твърдят, че луксозния палат на Слави Трифонов струва най-малко пет милиона.

Сред екстрите в имението му изпъква модерeн киносалон, който се оценява почти на един милион.

В края на миналата година имотът на учиндолеца е придобил акт 16. И веднага след това Слави Трифонов е сменил адресната си регистрация в Перник.

„Дойде лично, с документ за самоличност, с удостоверение за раждане и с документ за собственост на къщата в Кладница. Сега вече е жител на Перник”, доволни са от новия виден съгражданин от Общината в миньорския град.

Имението на водещия на шоуто разполага още с огромен външен басейн, който се отоплява с мощни соларни батерии. Дворът е грамаден и обхваща площ от четири декара. Палатът е ситуиран на площ от 1200 квадратни метра, пише разкрития.ком.

Гледката от имението е смайваща. От палата на Слави Трифонов се разкрива цялата красота и величие на Витоша. Дворът на лъскавата къща разполага още с барбекю и модерен фитнес салон. Зелените площи са аранжирани с много дървета и редки растителни видове.

Наскоро пък се заговори, че шоуменът си има любима от Перник, чието име и самоличност се пазели в дълбока тайна. Твърди се, че той вече е сгоден за перничанката, която била на 25 г.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *