вторник , 23 юли 2019 г.
Начало / Жълтини / Синът на Плевнелиев му води снаха

Синът на Плевнелиев му води снаха

asen-plevneliev
Росен Плевнелиев се подготвя да става дядо, научи „Ретро“. Най-големият му син Асен от бившата му съпруга Юлияна е лудо влюбен в красива блондинка. Макар връзката на младите да била съвсем прясна, наследникът на експрезидента е вече студент и плановете за сватба, семейство и деца съвсем не са му чужди.

Младежът следва висшето си образование в чужбина, но се прибира у нас за всяка ваканция. Дали официално е запознал дамата на сърцето си с родителите и роднините си, не е ясно, но и двамата знаели, че се носел на крилете на любовта. С майка си Юлияна бил по-близък и често търсел от нея съвети в личен план. Напук на новите технологии, Асен не се изкушава да демонстрира личния си живот публично и романтичните жестове и послания, които отправя към половинката си, не са достояние на приятелите му в социалните мрежи.

Въпреки решението му да страни от публичността, Плевнелиев-младши се изкуши да честити скорошния рожден ден на приятелката си с кратко любовно обяснение и тяхна обща снимка. От нея става ясно, че гальовното обръщение, което двамата използват един към друг, е „бебе“. При всички положения, идното лято Асен щял да прекара с изгората си в България, ако отношенията им продължавали да вървят по мед и масло.

През миналогодишната ваканция той за пръв път предпочете компанията на приятели пред тази на майка си или новото семейство на баща си, за да летува край морето. За всеобща изненада, младежът не припари до фамилното имение в Гърция, а бе на почивка край Созопол, където събираше очите на девойките по плажовете. В последната една година Плевнелиев-младши е възмъжал и се е превърнал в привлекателен левент – строен и видимо наследил чертите на лицето на майка си Юлияна. Асен изненадващо впечатлява и с физика на културист, която поддържа с ритане на топка и тренировки във фитнес залата.

Футболът е негово хоби още от ученическите му години, а напоследък успехите му в това поприще са все по-големи, защото има шанса да играе в различни държави. При един от последните си мачове в италианския град Верона обаче синът на Плевнелиев се контузи тежко и прекара няколко месеца извън строя, залягайки само над учебниците./retro.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *