неделя , 16 декември 2018 г.
Начало / Жълтини / Синът на Доган избяга в Америка

Синът на Доган избяга в Америка

demir-dogan

Синът на Ахмед Доган от почти два месеца пребивава извън границите на България. За пореден път Демир Доган се отправил към Щатите, където да обиколи малкото места, които все още не е успял да види с очите си.

Един от най-желаните ергени у нас разочаровал тълпите гърли, които се редели на опашки за него с отсъствието си от нощния живот на столицата. Оказва се, че плейбоят най-сетне се е кротнал, защото компания в американския тур му правела красива нашенка, отдавна живееща на територията на САЩ. Синът на Сокола и Илияна Давидова бяха спрягани за двойка още през март миналата година, когато от издайнически снимки се видя, че са били заедно в Лондон, за да отпразнуват рождения ден на един от най-близките приятели на Демир.

Очевидно връзката им се задълбочава и почетният председател на ДПС вече си има официална кандидат-снаха, защото рядко някоя красавица успява да задържи фокуса на наследника му върху себе си за повече от месеци. В момента Доган-младши и приятелката му се намирали в луксозен комплекс в Мексико, където си почивали след дългата туристическа обиколка, която направили. Тя преминала през най-различни забележителности, сред които националният парк Гранд Каньон, Лас Вегас, зимните курорти в Колорадо.

Сред новите хобита на Демир, който е известен с ексцентричните си занимания, е фотографията. След голфа, екстремните ски спускания, опитомяването на соколи, пилотирането на самолет и тениса той се запалил да снима пейзажи. Закупил си най-добрата и скъпа техника и се радвал на постиженията си, за които го поздравяват приятелите му в социалните мрежи. Сред впечатлените от таланта му с фотоапарата е и бившата му приятелка Гергана Малкоданска, с която скъсаха след дълга връзка, когато всички смятаха, че вървят към сватба. Синоптичката обаче не успя да стане снаха в Сараите, но любовта ѝ с Демир преминала в приятелство и двамата дори имали практиката да се срещат и да се запознават с новите си половинки./retro.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *