вторник , 11 декември 2018 г.
Начало / Жълтини / Синовете на Плевнелиев се грижат за гроба на брат си

Синовете на Плевнелиев се грижат за гроба на брат си

plevneliev-sinove

Двамата синове на Росен Плевнелиев не са забравили най-големия си брат Филип, който почина през лятото на 2015 г. По собствена инициатива по-малките Павел и Асен искали да посещават неговия гроб, за да бъдат пак тримата и да си мечтаят за безгрижните им игри.

Децата на бившия президент почитали паметта на батко си не само със запалени свещички и свежи цветя, а и с подаръци, които смятали, че ако бил жив, щял да хареса. Филип обичал футбола и затова братята му оставили топка на любимия му тим, върху която имало автографи на футболни звезди. Занесли и една от последните му снимки, на която той щастлив позира до купата на победителя от Шампионска лига. В социалните мрежи често го почитали с техни общи фотоси, правени по време на семейни ваканции. През пролетта на миналата година Павел и Асен получили като подарък от майка си Юлияна скъпо пътешествие до най-прочутия в цял свят лунапарк „Дисниленд“ в Париж, където си мечтаели да отидат отдавна. По време на престоя им в рая на детското веселие отново се сетили и натъжили за по-големия си брат, на когото също щяло да му хареса.

Филип Плевнелиев почина през август 2015 г. от изключително рядко заболяване, протекло без никакви симптоми през цялото му детство. 14-годишното тогава момче бе погребано в изключително тесен семеен кръг, а тялото му бе положено в бял ковчег. На погребението имаше едва около 20 души, сред които най-близките семейни приятели на Плевнелиеви, както и другарчетата на момчето./retro.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *