събота , 23 март 2019 г.
Начало / Жълтини / Сватбата на Росен и Деси

Сватбата на Росен и Деси

plevneliev-desi-banova

Деси Банова и Росен Плевнелиев ще вдигат голяма сватба с много гости. Двамата вече са сгодени, а новината съобщи лично синоптичката в тв интервю. По думите ѝ предложението било много романтично и дошло по време на едно от пътуванията им във Виена.

„Истина е, че сме сгодени, няма какво да го крия. Така или иначе всички ще разберат. Случи се, докато бяхме на посещение във Виена“, разкри синоптичката. „Близките ми не бяха изненадани, тъй като той неведнъж е споделял за сериозните си намерения – добави словоохотливата Деси. – Изненада беше, че го направи точно там и точно по това време. Близките ни много ни подкрепят“.

Банова гордо показа и годежния пръстен, с който Плевнелиев я попитал дали иска да се врекат във вечна любов. Тя сподели, че си представя сватбата далеч от медиите. Щели да поканят близо 100 гости. Според близки до младоженците тържеството ще се състои в Гърция, където Плевнелиев има луксозно имение. Палатът се намира в баровската местност Амаксина в град Уранополи на полуостров Халкидики. Там Банова отдавна се чувствала господарка, тъй като посещавала хасиендата често, дори и с майка си. Според приятели на младото семейство младоженецът щял да хвърли поне 60 000 лв. за почерпката. За да се представи подобаващо пред ВИП гостите си, бившият президент трябва да предвиди между 200 и 300 евро на човек за отбрани ястия и питиета.

Откакто са двойка, хлътналият до уши Плевнелиев и обявяваната от мнозина за златотърсачка Банова редовно осведомяват медиите за хода на своята връзка. Бившият президент се разведе след края на мандата си със съпругата си Юлияна, а Деси няма брак с бащата на детето си, така че няма пречки пред предстоящия брак. Плевнелиев обича да се жени, защото блондинката ще му е булка номер 3. /retro.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *