неделя , 15 септември 2019 г.
Начало / Жълтини / Сашо Кадиев по спешност в болница

Сашо Кадиев по спешност в болница

сн. monitor.bg
сн. monitor.bg

Водещият на „Преди обед“ Сашо Кадиев призна, че от месец бил с влошено здраве. Синът на Катето Евро едва ходел на работа и приемал силни обезболяващи, за да може да удържи на болките по време на ефир. Причината за тях бил прещипан нерв, който не се успокоявал дори след като Кадиев ходил по спешност до болницата.

„Какво направих – не знам, но стана беля. Нерв ли прещипах, връзка ли – нямам идея. Но не мога да си мърдам дясното рамо и движението на ръката ми е сериозно ограничено“, ожали се Кадиев. Заради дискомфорта, който изпитвал, нощем не можел да спи и виел като вълк от болка. Майка му Катето ставала по тъмниците, за да го маже с всевъзможни илачи, които да му облекчават състоянието. Защо обаче това не го върши жена му Таня, Кадиев не пожела да разкрие. Актьорът бил убеден, че над него е виснала прокоба, защото в рамките на една година за втори път му се наложило да бъде хоспитализиран.

Припомняме, че през миналия октомври вместо от студиото на предаването, което води, Сашо се включи на живо в ефира на „Преди обед” от болничното легло. Причината тогава беше голям камък в десния му бъбрек, който лекарите уж разбили с 3300 удара. След интервенцията синът на Катето Евро се прибрал у дома си, където го чакали майка му и жена му. Въпреки топлата бира, която изпил, болките продължили със страшна сила, затова на следващата сутрин се върнал отново в болницата, където останал повече от седмица. Подобни проблеми през 2018-а имаше и колегата му Виктор Николаев, който също претърпя операция на бъбреците и бе цели 2 седмици в отпуска по болест./retro.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *