събота , 19 октомври 2019 г.
Начало / Жълтини / Сашо Диков и Аня Пенчева се събраха

Сашо Диков и Аня Пенчева се събраха

sasho-dikov
Аня Пенчева и Сашо Диков се събраха отново, както в доброто старо време. Откакто станаха баба и дядо, актрисата и телевизионерът прекарват все по-често свободното си време в обща компания и в грижи за малкия сладур Александър. Наследникът на Пипи и Илиян Любомиров проплака на 22 април, а щом времето се затопли, водещата на Би Ти Ви се изнесе към Лозенец, където майка ѝ притежава луксозна вила във формата на замък.

След като преди седмица Аня засне първите си сцени за осмия сезон на сериала „Откраднат живот“, тя отпътува към Царево, за да вземе участие в кулминацията на фестивала „Арт поток“ – постановката „Актрисата“, в която си партнира със Стефан Данаилов.

Преди спектакъла край сцената се появил и Сашо Диков, който гордо бутал бебешката количка на внучето, редом с Пипи и мъжа ѝ Илиян. По време на представлението обаче възрастните заели местата си на импровизираната ВИП ложа пред специално построената за спектакъла сцена, но без 3-месечния Александър, който най-вероятно е бил поверен на бавачка за няколко часа.

Бившият състезател и републикански шампион по ски Диков видимо сияе край внучето, което миналия месец бе и на премиерата на „Актрисата“ с баба си Аня в Народния театър „Иван Вазов“ в София.

„Сашо много се радваше на малкия Алекс и с Пипи не можеха да се разберат кой повече да го дундурка. Иначе бебето е одрало кожата на майка си“, споделиха присъствали на представлението.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *