неделя , 21 октомври 2018 г.
Начало / Извън Перник / Сашка Васева се дрогирала с амфетамини

Сашка Васева се дрогирала с амфетамини

sashka-vaseva

Сашка Васева често озадачава с неадекваното си поведение, но за това си има логично обяснение. Ветеранката на поп фолка преди години употребявала синтетични наркотици, като това неминуемо е дало отражение върху психиката и здравето й.

Сашка започнала да приема амфетамини в последните класове, преди да завърши средното си образование в Дупница. Съквартирантката в Къщата на „ВИП Брадър“ прибегнала до амфетките не защото попаднала в неподходяща компания или от келешлък, а за да може да има добри оценки в училище.

През социализма из лабораториите на Химико-фармацевтичния комбинат в Дупница се произвеждало и психоактивното вещество, което стимулира централната нервна система. „Покрай лекарствата и хранителните добавки, правеха и амфетамини за арабския свят. Хората обаче тогава не бяха чували за синтетична дрога. Цяла Дупница пиеше амфетамини, аз също. Изнасяха ги от комбината нелегално в найлонови торбички“, не се срамува да признае Дупнишката Мадона.

Амфетамините поддържат човек бодър, активен и приемливо работоспособен от 48 до 72 часа, с бързина и точност на ума, дори без никакъв сън или храна. Точно заради това и Сашка ги гълтала без мярка. Без амфетки за Васева било кауза пердута да наизусти дебелите учебници по марксизъм-ленинизъм.

„Така успях да завърша с приличен успех средното си образование. Хапчетата стимулираха мозъчната ми дейност, но аз тогава не осъзнавах, че това са наркотици. Днес съм яростен противник на екстазита и други подобни“, признава Сашка.

Източник :http://retro.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *