Начало / Жълтини / Саша не е наша. Успелият доктор от Трън и още преуспели българи – също

Саша не е наша. Успелият доктор от Трън и още преуспели българи – също

 

сн. Getty Images/Guliver
сн. Getty Images/Guliver

Имаме лоша новина. Саша не е наша. Да, Сашка Ганева от Сливница нито е Сашка, нито е от България, нито е работила в НАСА.

Това всъщност е Саша Грей. Тя е бивша порно актриса, която само за няколко години в индустрията успява да спечели достатъчно пари, за да се откъсне от нея и да започне друга кариера.

Всъщност, изобщо не е необходимо да гледаш порно, за да знаеш коя е Саша Грей. Защото тя е попкултурен феномен.

След като се отказва от порното, Саша започва да пише за едно от най-значимите списания на нашето време – „Vice“, издава еротичен роман – „Обществото на Жулиет“, става режисьор на документални филми и се снима в клип на рапъра Еминем.

Саша се снима и в поредицата на Стивън Содърбърг – „The Girlfriend Experience“, а почитателите на сериала „Антураж“ могат да я видят в седми сезон.

Самата тя избира псевдонима си от името на любим вокалист и „Портрета на Дориан Грей“. За нея актьори като Робърт Де Ниро са вдъхновение. Един от любимите й филми е „Разяреният бик“. Позициите й са много ясни и категорични – тя казва, че не иска да бъде в клишето на ранимата и слаба жена.

И да, въпреки че това е костюмът на Саша за Хелоуин, е много вероятно ако тя си постави за цел да работи в НАСА, да го постигне.

Aко случайно все още не е попаднало във фийда ви (което е на практика невъзможно), от няколко дни във Фейсбук масово се разпространяват снимки на популярни актьори от порно индустрията, под които има тяхна фалшива биография. Сред тях е дългокос преуспял в Дания доктор от Трън, който се върнал в България. Някои хора обаче не клъвнаха на тази въдица, но доста перничани споделиха снимката.

Във фалшивите биографии се обяснява, че това са успешни млади българи, занимаващи се с наука, които са предпочели да работят за ниско заплащане, но за сметка на това – в родината. Призивът гласи колкото се може повече хора да споделят снимките им, защото медиите не им дават гласност.

Оказа се, че много хора са разбрали шегата, но… много други са се подвели.

Ето част от „велики българи“, завърнали се в страната:

За Мила Келифарева и компания, можете да прочетете тук:

Мила Келифарева всъщност е Миа Калифа. Това, с което тя стана известна всъщност е фактът, че тя е от Ливан и е първата порно актриса от Близкия Изток. Освен че е милионер на крехлата възраст от 21, тя предизвика гнева на ливанците. И, да, Ислямска държава са обявили награда за главата й. 
Лиса Ан е успешна порно актриса, която след приключване на кариетата си издава поредица книги, продувент е, а освен това е спортен коментатор в радио. 
Ева Недялкова или Джули Ан Милкс също е знаково за порното име. След като се оттегля от активна кариера, тя се снима в докментални проедици за порното.
Джони Синс е еди от актьорите, които са високо ценени в индустрията за възрастни. Освен пред камерата, той се изявява и като режисьор, а също така е рекламно лице на продукти за хранене. 

Можем само да обобщим, че кампанията беше полезна на всички. Не защото ще научим имената на няколко порно актьори, а защото (може би) ще научим себе си да не се доверяваме на всяко нещо и ще помислим два пъти преди да го споделим./vesti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *