понеделник , 24 юни 2019 г.
Начало / Жълтини / Румен Радев празнува рожден ден с децата

Румен Радев празнува рожден ден с децата

 

prezident-deca

На 18 юни президентът Румен Радев навърши 56 години.

И този път държавният глава не планираше шумни тържества, а отпразнува рождения си ден в тесен семеен кръг в известна столична пицария.

Откакто е на „Дондуков“ 2, той предпочита на тази дата да е на вечеря само с най-близките –  съпругата си Десислава и децата си от първия си брак с банкерката Гинка Кесякова. Държавният глава неведнъж е споделял, че не държи на материалните подаръци, а по-скоро на емоционалните.

Мнението му затвърди и първата дама, която в последните 2 години го сюрпризира с нетрадиционни и твърде младежки изненади. Преди 2 години съпругата му Десислава му подари спускане с лодка по Струма. Да отиде на рафтинг, била стара мечта на държавния глава, която той сбъднал благодарение на жена си. Миналата година президентшата продължи традицията и му резервира спускане в мистичната пещера Дяволското гърло, но служебни ангажименти попречиха на семейството да преживее тази емоция в рамките на предвидения във ваучера срок. В допълнение към това Радева подари на мъжа си и брой на популярно научно списание, издаден точно в годината и месеца на раждане на президента. И този път подаръкът ѝ бил нетипичен, но предпочела да го запази в тайна.

За 56-ата си годишнина държавният глава получил повече честитки от обикновени граждани, отколкото от политически лица. Дори Корнелия Нинова, която миналата година посвети на рожденика трогателно послание, придружено от тяхна обща снимка от поход в планината, този път си спести официално пожелание./retro.bg

Предишна Трима бивши шефове от АПИ на съд за магистрала „Марица“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *