вторник , 29 януари 2019 г.
Начало / Политика / Румен Петков и Георги Първанов с двете си внучета бяха гости на Перник на фестивала Сурва

Румен Петков и Георги Първанов с двете си внучета бяха гости на Перник на фестивала Сурва

petkov-surva2019-5

Председателят на ПП АБВ Румен Петков бе гост на XXVIII-ия Международен фестивал на маскарадните игри „Сурва“ в Перник. В рамките на визитата си той се срещна с новия президент на Федерацията на европейските карнавални градове /ФЕКГ/ Ларс Алгел. „Международният фестивал на маскарадните игри в Перник е мост към добрите взаимоотношения между държавите по света. Традициите са това, което съхранява родовата памет“, посочи Петков.

Председателят на ПП АБВ, заедно с областния председател на партията в Перник Петър Първанов и представители на местната структура разгледаха експозицията, подредена в пернишкия музей от  богатата  лична колекция от карнавални трофеи на вече покойния  президент на ФЕКГ Хенри ван дер Кроон.

Бившият народен представител от ПП АБВ-Лъчезар Никифоров информира Румен Петков, че тази експозиция е факт благодарение на усилията на общинските съветници от партията в Перник и подчерта голямата заслуга на  областния лидер и заместник председател на ОбС-Петър Първанов.

Основателят на партия АБВ, президентът/2002-2012 г./ Георги Първанов избра в днешния ден да се срещне със сурвакарската група от с.Витановци. Той бе придружен от двете си внучета, които искрено се забавляваха  и се наслаждаваха на дефилиращите групи.

parvanov-surva-2019-8 parvanov-surva-2019-7 petkov-surva2019-4 petkov-surva2019-3 p-parvanov-surva-6 parvanov-surva-2019-2 parvanov-surva-2019-1

Следваща Американският посланик и гости от Чикаго се срещнаха с кмета на Перник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *