четвъртък , 18 април 2019 г.
Начало / Криминални / Рецидивист, мъж и жена от Радомир застават пред съда

Рецидивист, мъж и жена от Радомир застават пред съда

Сн. ureport.bg
Сн. ureport.bg

Рецидивист, който ще отговаря пред съда за грабеж, е задържан за 72 часа с прокурорско постановление. Престъплението е извършено през месец май тази година в гр. Радомир. Криминално проявеният Е.В./32 г./ от гр. Дупница, използвайки сила, отнема мобилен телефон от 19-годишна радомирка.

Мъжът е познат на органите на реда с подобни прояви. Привлечен е като обвиняем и му е наложено прокурорско задържане за срок до 72 часа. Ще му бъде поискан постоянен арест.

Радомирка сяда на подсъдимата скамейка за неплащане на издръжка. През месец октомври 2017 г. 36-годишната М.Н. е осъдена да изплаща издръжка на непълнолетните си син и дъщеря. Жената обаче не изпълнява съдебното решение и срещу нея е образувано досъдебно производство. Привлечена е като обвиняема и й е наложена мярка за неотклонение „подписка“.

С 1, 37 промила алкохол в кръвта е шофирал автомобила си, марка „БМВ“, 28-годишният радомирец Д.Б. Мъжът е проверен на 4 август, на ул. „Райко Даскалов“ в гр. Радомир. Привлечен е като обвиняем и му е взета мярка за неотклонение „подписка“.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *