сряда , 23 януари 2019 г.
Начало / Бизнес / Ремонтните дейности на детска градина „Миньорче“ вървят усилено

Ремонтните дейности на детска градина „Миньорче“ вървят усилено

DG Minyorche-remont
Ремонтните дейности на детската градина „Миньорче“ вървят усилено като се спазват сроковете на изпълнение, съобщиха от пресцентъра на Община Перник. В това лично се убеди и кметът на Община Перник Вяра Церовска, която беше придружена от нейния заместник Владислав Караилиев, секретарят Радослава Манова и ръководителят на проекта Боянка Туджарова.
Строежът на сградата се финансира по оперативна програма „Региони в растеж” 2014-2020 г., съфинансиран от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.
„Реализирането на този проект е свързан с енергийна ефективност и вниманието е насочено към децата. Вървим в правилната насока, за да постигнем целите си“, сподели кметът и припомни , че към този проект беше включен и ремонтът на ДГ „Изворче“, чиято лента бе прерязана миналата година на празника на Перник- 19 октомври.
Проектът включва още въвеждане на енергоспестяващи мерки, цялостна подмяна на техническите инсталации, доставка и монтаж на оборудване и обзавеждане, както и благоустрояване на дворното пространство. Срокът за изпълнение на договора трябва да приключи 24 октомври 2018 г.
От обновената образователна инфраструктура ще се възползват деца на Перник, които ще се обучават и възпитават в модерна и комфортна обстановка, съобразена с най-високите стандарти в детското образование, посочиха от Общината.
DG Minyorche-remont DG Minyorche-remont DG Minyorche-remont DG Minyorche-remontDG Minyorche-remont

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *