понеделник , 14 август 2017 г.
Начало / Спорт / Ремонтират съблекалните на стадион „Звезда“. Обновяването е дарение от фирма, пожелала анонимност

Ремонтират съблекалните на стадион „Звезда“. Обновяването е дарение от фирма, пожелала анонимност

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Съблекалнята на спортното игрище „Звезда“ в Пернишкия квартал „Димова махала“ се ремонтира основно. Обновяването е дарение за Община Перник от фирма, пожелала анонимност. Не се назовава и стойността на инвестицията. Съблекалнята е била в незавидно състояние с неработещи бани и тоалетни и с лошо проветряване. Сега всички санитарни възли и помещения ще бъдат напълно обновени. В това се увериха кметът на община Перник Вяра Церовска и нейните заместници Денислав Захариев и Йордан Павлов, които посетиха обекта, съпроводени от главния инженер Богомил Алексиев.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Теренът се ползва от Детско-юношеската школа на футболен клуб „Миньор“ и там тренират около 170 деца от различни възрастови групи. Кметът Церовска и заместниците й разговаряха с треньорите Иво Славчев и Венелин Трайков, които изказаха задоволство от подобряването на условията в съблекалнята. Те обсъдиха с кметския екип и предстоящия за “ Миньор“ мач в събота в Банско.
Идната седмица на игрището ще пристигне  многофункционална машина за поддръжка на терена, който е с изкуствена трева.
Игрището „Звезда“ беше обновено по проект, финансиран от Министерството на младежта и спорта, а след това беше предадено като собственост на Община Перник.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *