понеделник , 17 декември 2018 г.
Начало / Жълтини / Рачков издържа децата на брат си

Рачков издържа децата на брат си

fotojetyao

Братът на Димитър Рачков отново бе осъден, този път по делото му за шофиране без книжка. По време на заседанието в Бургаския съд Петър обявил несъстоятелност и споделил преди магистратите, че преживявал с минимална заплата от 460 лева, с които не можел да издържа двете си деца. Запознати разкриват, че именно известният му брат напоследък се грижел за финансовите му разходи.

За сметка на тв водещия били и адвокатските разноски, гарантиращи свободата на Петър по двете дела, които му бяха повдигнати в последната една година. За пръв път черната овца на семейство Рачкови се провини в началото на 2017 г., когато го хванаха в подвижна нарколаборатория, а вторият му гаф беше шофирането без документ. Глобите, назначени му от съда, възлизащи на по около 1000 лева всяка, му идвали непосилни за плащане и затова адвокатът му пледирал да бъдат намалени до минимални.

Разочарованият от родственика си водещ на „Господари на ефира“ споделил пред близки, че само за последната година е профукал по брат си над 100 хиляди лева. Актьорът е известен със своята пестеливост и е лоялен клиент на една от най-големите български банки, където служители споделят, че разполагал с чутовни суми във влога си, които се топели. Върху неговите плещи легнали и родителите му, от които Петър не се интересувал. Комикът построил огромната им къща в Твърдица и ежемесечно им пращал пари, с които да си позволяват охолности. Издръжка плащал и на сина си от сценаристката Христина Апостолова, с която били в добри отношения, но въпреки това тя настоявала да подкрепя детето им и финансово.

Близки до звездата разкриват, че не раздялата с Мария Игнатова го принудила да продаде апартамента от 855 квадрата, където живееха, а изскочилите неочаквани разходи покрай арестите на брат му. От имотната сделка Рачков взел 264 000 лв., с които си избил част от харчовете. Новият собственик на жилището бил негов колега от екипа на Маги Халваджиян, който работел като режисьор в „Господари на ефира“ и „Х Фактор“. Тв водещият пък се преместил в по-малка и функционална къща, отново част от затворен комплекс в Панчарево.

Източник:http://retro.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *