понеделник , 18 февруари 2019 г.
Начало / Общество / Пътни проблеми бяха решавани по време на регулярната кметска среща

Пътни проблеми бяха решавани по време на регулярната кметска среща

karailiev-cerovska
Пътни проблеми бяха решавани по време на регулярната среща между общинската управа и кметовете на населени места. За ремонтните дейности и изграждането на канализация на улиците „Чинар“ и „Ела“ в Перник не е платено за извършената работа, отбеляза кметът Вяра Церовска.
„Във връзка с поройните дъждове беше свлечена голяма част от поставената скална маса на тези улици и беше увредена пътната настилка, обясни ресорният зам.- кмет Владислав Караилиев. – В тази връзка фирмата за своя сметка наново ще възстанови тези участъци. Това е един проблем, който предстои да бъде решен“, коментира зам.-кметът и допълни, че поетите ангажименти по отношение на асфалтирането ще бъдат изпълнени.
По време на срещата, кметът на село Кладница Васил Мирчев поиска от местната власт подкрепа и съдействие пред Областното пътно управление за окастряне на дърветата, които нарушават видимостта на моста между селата Рударци и Кладница.
Кметският наместник на Чуйпетлово  Борислав Велинов пък сподели, че в района на селото за първи път при проливните дъждове е излязла от коритото си река Струма и е заляла няколко улици.
Обилните валежи миналата седмица са активирали и свлачище в село Витановци, близо до местната черква.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *