понеделник , 19 август 2019 г.
Начало / Жълтини / Първата дама смени тоалетите на „Долче и Габана“ с модели шити в Русе

Първата дама смени тоалетите на „Долче и Габана“ с модели шити в Русе

desi-radeva

В последните няколко месеца първата дама Десислава Радева се доверява за стила си на далеч по-евтина марка, след като бе порицана, че носи рокли за по няколко хиляди лева на световни модни къщи от ранга на „Долче и Габана“ и „Макс Мара“. Тоалетите, с които президентшата напоследък се появява на официални събития, пак са италиански – на Bobo Zander, но са на цени между 100 и 200 лева и се шият в България.

Същата марка, чиято конфекция се шиела в Русе, облича с рекламна цел и водещите на „Тази събота“ и „Тази неделя“ – Мариана Векилска, Жени Мирчева и Диана Любенова.

Преди да смени рязко стила си и да ограничи бюджета си за дрехи, Десислава Радева се доверяваше на модния нюх на бизнес дамата Илияна Алипиева, майка на бившия депутат Антони Тренчев и вносител на почти всички световни марки у нас. Паметната светлосиня рокля на „Долче и Габана“, с която Деси посрещна у нас Брижит Макрон, бе първата, която Алипиева подбрала за нея. След като обаче бе разконспириран произходът на дизайнерския тоалет, който струваше повече от 2 хиляди лева, съпругата на президента избегна атаките, като увери, че взимала роклите под наем. В продължение на още почти година тя продължи да се появява с дрехи на всепризнати модни къщи, но след миналогодишната визита в Америка, където разходи тоалети за близо 10 бона и отново бе набедена в разхищение, развали калимерата с модната си съветничка и се прехвърли на друга популярна в бранша дама.

За следващите няколко специални повода роклите на Десислава бяха поръчкови и шити от емигриралата отдавна в чужбина българска дизайнерка Невена Николова, която през годините е обличала много аристократки от английския кралски двор. Справка показва, че цените на родната модистка са дори по-солени от тези на Доминико Долче и Стефано Габана, защото официалните рокли за поводи в нейния магазин стартират цените си от 5 хиляди лева. Очевидно първата дама, която твърди, че покрива разходите си за дрехи, прически и грим от собствения си джоб, е сметнала, че може да си позволи подобни дизайнерски одежди само за наистина важни събития./retro.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *