събота , 19 октомври 2019 г.
Начало / Жълтини / Първанов ловува лисици

Първанов ловува лисици

georgi-parvanov

Георги Първанов и тази година не пропусна да посети националния събор на ловците, който се проведе край село Ведраре, Карловско. Бившият държавен глава е заклет авджия и с интерес обходил всички сергии, като най-силно вниманието му приковали книжните материали и пособията, посветени на лисиците.

Рижавите хищници били новата му страст и през следващия ловен сезон експрезиднетът планирал да допълни колекцията си с трофеи именно с представители от този вид. Освен че се снабдил с книги и почерпил опит от свои колеги ловджии, Първанов не пропуснал да си хапне от деликатесите в кебапчийниците и да си купи сувенир за спомен от събитието – красив медальон.

Въпреки че много от присъстващите изобщо не го разпознали заради променения му имидж – напълно побелялата коса, се намерили и мераклии за снимка, на които желаният бившият държавник с радост откликнал. Пред тях той споделил, че всичко, което си купил от изложението, приемал като подарък за скорошния си 61-ви рожден ден, но взел още по нещо символично и за двете внучета, които се сърдели, ако не им носел подаръци от пътуванията си./retro.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *