сряда , 24 октомври 2018 г.
Начало / Култура и образование / Професионалната гимназия по икономика празнува 55 години от основаването си

Професионалната гимназия по икономика празнува 55 години от основаването си

pgi-55-g-5
С голям концерт професионалната гимназия по икономика в Перник отбеляза 55 години от основаването си. Тържествената церемония се проведе в препълнения театрален салон в Двореца на културата.
Със специални плакети бяха удостоени бивши директори и представители на институции.  Сред наградените беше и кметът на община Перник Вяра Церовска за доброто  сътрудничеството и подкрепа през годините.
pgi-55-g-2
„За мен е чест, че мога да ви поздравя за този празник и радост, че мога да видя пълна залата с ученици, които са постигнали толкова високи резултати и се обучават успешно в съвременни технологии“, каза в приветствието си кметът Вяра Церовска .
„Изпишете  страниците на своята история – вложете гордостта от успехите, вплетете мъдростта от опита, поуките. Продължете да съхранявате и запазвате духа и стремежа към образование, родолюбието и човешките добродетели!
Поздравявам ви за достойнството и последователността, с които водите своите ученици по пътищата на познанието, несекваща любов към децата и призвание – за да има отговори на всички въпроси и предизвикателства, които времето поставя пред нас“, каза още в приветствието си кметът.
pgi-55-g-4
Празничната програма продължи с много музикални изпълнения и танци.
На събитието присъства кметският екип, учители, директори на училища и ученици.
pgi-55-g-3 pgi-55-g-6 pgi-55-g-1

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *