сряда , 11 октомври 2017 г.
Начало / Политика / Президентът Георги Първанов подкрепи Станислава Алексиева за кмет на община Трън

Президентът Георги Първанов подкрепи Станислава Алексиева за кмет на община Трън

stanislava-alexieva-georgi-parvanov-9

Президентът/2002-2012 г./ Георги Първанов засвидетелства своята подкрепа към независимия кандидат за кмет на община Трън Станислава Алексиева и лично я подкрепи в предизборните и срещи в пазарния ден за Трънско.

stanislava-alexieva-georgi-parvanov-5

Ние припознаваме в лицето на Станислава Алексиева един достоен кандидат, един достоен кмет и специалист, който ще работи в полза на жителите на Трънския край, заяви  категоричната си позиция пред жителите на Трънска община президентът Георги Първанов. Той, заедно с  независимия кандидат за кмет на община Трън Станислава Алексиева, областния лидер на ПП АБВ-Петър Първанов и придружаващите ги лица се срещнаха и разговаряха с гражданите на пограничния район. От своя страна те пък споделяха болките си и вижданията си за политиката на страната. Най-честото искане към президента/2002-2012 г./ Георги Първанов бе снимка за спомен, на която той и независимия кандидат за кмет на община Трън-Станислава Алексиева не отказваха.

stanislava-alexieva-georgi-parvanov-3

Подкрепяме независимия кандидат за кмет на община Трън Станислава Алексиева затова, че тя умее да работи с хората, да се вслушва в техните проблеми, да защитава интересите им, още веднъж заяви позицията си областният лидер на ПП АБВ-Перник Петър Първанов. Със своите действия като кмет и секретар на Общината е доказала, че по-важните са хората, а не партийните и корпоративните интереси, каза още той. И добави, че тя е личност с активна гражданска позиция, което е важно за един управленец от пограничен район като Трън.

stanislava-alexieva-georgi-parvanov-8

Обединените патриоти също припознават Станислава Алексиева като работещия професионалист, който е подходящ да застане начело на управлението на община Трън.

stanislava-alexieva-georgi-parvanov-7

От ПП АБВ, коалиция „Обединени патриоти“ /ВМРО-БНД, НФСБ и Атака/ призовават членовете на партиите и симпатизантите си да гласуват за независимия кандидат за кмет на община Трън Станислава Алексиева с бюлетина № 11.

stanislava-alexieva-georgi-parvanov-6

stanislava-alexieva-georgi-parvanov-2 stanislava-alexieva-georgi-parvanov stanislava-alexieva-georgi-parvanov-4 stanislava-alexieva-georgi-parvanov-3

 

 

Следваща Драгомир Стойнев: Божидар Страхилов е човекът, който ще управлява открито с лице към хората

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *