петък , 14 декември 2018 г.
Начало / Спорт / Представят новия състав на ФК „Миньор“ на 11-ти

Представят новия състав на ФК „Миньор“ на 11-ти

denislav-zahariev
Представянето на футболния клуб Миньор (Перник) в новия му състав  за пролетния полусезон ще бъде на 11 януари, съобщи заместник-кметът Денислав Захариев. И допълни, че новият треньор Николай Тодоров-Кайзера все още не е дал точния час за първата тренировка.
„Има нов план, по който ще действа клубът, налице са и нови футболисти. Новите попълнения са с много опит в професионалния футбол. С тях се договорихме да станат ядрото на отбора, за да може нашите млади момчета да израстнат и да се учат на професионализъм. За мен това са безспорни имена“, сподели Захариев.
Тимът на Кайзера вече се е подсилил с Виктор Райчев, Майк Кръстев и Стоян Кадифчин. До дни се очаква отговорът и на друг футболист със сериозен стаж в Б група, търси се и един резервен вратар .
„Отборът на Миньор ще се включи и в турнира „Петричка пролет“. Преди заминаването им има уговорени три контроли в Перник. Надявам се на по-добър пролетен полусезон, отколкото есенния“, заяви още Захариев.  През този сезон с „Миньор“ ще се раздели с няколко футболисти, списъкът вече е  изготвен от спортно-техническото ръководство, допълни той.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *