неделя , 15 септември 2019 г.
Начало / Жълтини / Правнучката на Тато е истински ужас за мъжете! Щерката на Жени Живкова държи „на каишка“ гаджето от Лондон

Правнучката на Тато е истински ужас за мъжете! Щерката на Жени Живкова държи „на каишка“ гаджето от Лондон

andrea-stefanova

По-малката щерка на дизайнерката Жени Живкова – Андреа Стефанова, се е метнала по нрав изцяло на прочутия си дядо Тодор Живков. Въпреки че почти не помни диктатора от Правец, 20-годишната му правнучка е момиче с характер.Тя е ужас за мъжете и успява да ги води за носа, както някога Тато цялото Политбюро, разказват хора от близкия кръг на русокосата хубавица, пише „Таблоид“.

Андреа командорела умело последното си гадже – неин колега от университета в Лондон, където малката Живкова усвои тънкостите на световната мода и стана дизайнер също като майка си.

Възпитана спартански от майка си Жени, на младата наследница й били чужди женските превземки и пърхането с мигли. Андреа даже се хвалела, че винаги прави първата крачка към момчетата. Така превзела сдържания англичанин, когото поканила в известен пъб в Лондон да пийнат по бира, и така станала заварката.

Андреа Стефанова изкара тийнейджърските си години в Лондон, където се научи на висша мода, докато кака й бореше занаята в Ню Йорк. След като Андреа реши, че ще заживее в София и няма да остане в Лондон, майка й не направила опит да пресече думата й на две, а уважила мнението й. Андреа вече спретна страхотно ревю в България, а тоалетите й вече се изкупуват като топъл хляб, даже смазвайки конкуренцията на мама.

Източник: БЛИЦ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *