събота , 15 декември 2018 г.
Начало / Политика / Почина адвокат Кубрат Николов

Почина адвокат Кубрат Николов

svesht

Почина адвокат Кубрат Николов. Погребението ще бъде днес от 16.00 ч. на централния гробищен парк на град Перник. Кубрат Николов бе адвокат с дългогодишен опит, общински съветник от левицата, секретар на Основна партийна организация на БСП, член на ОбС на БСП  – Перник, кадрови офицер в БНА. ОблС на БСП – Перник, ОбС на БСП – Перник, и народните представители Станислав Владимиров и Любомир Бонев изпратиха съболезнователни адреси до опечаленото семейство.

 СЪБОЛЕЗНОВАТЕЛЕН АДРЕС

Скъпо опечалено семейство,

Приемете най-искрените ни съболезнования за загубата на другаря Кубрат Николов.

С дълбока скръб научихме за кончината на другаря Николов. Скърбим заедно с Вас неговото семейство, роднини и приятели. Името му ще остане свързано с историята на нашата партия и всички ние ще го помним с високия професионализъм, неотклонното следване на нашите общи идеи и човешката доброта.

Кубрат Николов бе един от най-уважаваните пернишки адвокати, дългогодишен партиен секретар и член на ОбС на БСП – Перник. Яркото му присъствие в партийния живот, неговата компетентност ще бъдат помнени, защото всичко истинско и искрено остава във времето и не отминава.

Опечалено семейство, желем Ви силата, която ще е нужна, за да преодолеете болката. Сигурни сме, че той ще продължи да живее в сърцата Ви със спомена за достойния си и почтен живот.

Дълбок поклон пред светлата му памет!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *