неделя , 22 септември 2019 г.
Начало / Извън Перник / Полицията издирва мъж и малко дете заради убийството на млада жена

Полицията издирва мъж и малко дете заради убийството на млада жена

izdirvan

Жена на 23 години е била застреляна в столичния квартал „Надежда“, съобщиха от МВР.Тялото на жената е било открито в апартамент на ул. „Бели Дунав“. Сигналът е подаден около 18,30 ч.

Полицията издирва съпруга на жената. Предполага се, че той е евентуалният извършител на престъплението и се смята, че е въоръжен и опасен. Двамата имат дете на 1 годинка, което също се издирва. Сигнал в полицията е подала бабата на детенцето.

Директорът на Столичната полиция Ивайло Иванов съобщи, че се издирва 26-годишен мъж, работил в частна охранителна фирма. Иванов съобщи, че мъжът доскоро е живеел с убитата жена, но отношенията им приключили неотдавна.

Жената е била намерена от родителите си днес около 18.30 часа, след като дълго време те не могли да се свържат с нея. За да влязат в апартамента на ул. „Бели Дунав“ 2, те дори повикали ключар. Оглед на тялото на убитата жена тепърва ще установява къде и с колко куршума е простреляна.

МВР разпространи снимка и съобщи, че във връзка с изясняването на обстоятелствата около тежко криминално престъпление, Столичната полиция издирва мъжа от снимката. Той се придвижва с автомобил „Фолксваген Голф“, сив металик, с регистрационен номер СВ 46 99 АХ. Вероятно с него пътува малко дете.

МВР се обръща с молба към гражданите, които ги забележат, да подадат сигнал на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР. Анонимността им е гарантирана.

По непотвърдена от МВР информация на снимката е съпругът на убитата жена./vesti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *