вторник , 23 юли 2019 г.
Начало / Криминални / Полицаи спипаха в Радомир малолетен да управлява пиян нерегистриран мотоциклет

Полицаи спипаха в Радомир малолетен да управлява пиян нерегистриран мотоциклет

сн. monitor.bg
сн. monitor.bg

Полицаи спипаха в Радомир малолетен да управлява пиян нерегистриран мотоциклет. Органите на реда проверяват мотор „Ямаха“ вчера около 19, 30 ч. Управлява го 15-годишен местен жител. Органите на полицията установяват, че моторът не е регистриран по надлежния ред в РБългария. Отгоре на всичко, при изпробване на непълнолетния с техническо средство за алкохол са отчетени 2, 10 промила. Той отказва кръвна проба за химичен анализ. Задържан е в районното, но впоследствие освободен поради медицинска препоръка.

Още три бързи производства за шофиране след употреба на алкохол и дрога са започнати през почивните дни.

На 29 март около 20, 10 ч. на ул. „Юрий Гагарин“ в кв. Изток е проверен лек автомобил Ланчия „Делта“, шофиран от 56-годишния Л.П. от гр. Благоевград. При изпробването му с техническо средство за алкохол са отчетени 2, 16 промила. Взета му е кръвна проба за химичен анализ и бил задържан за 24 ч. с полицейска мярка.

С 1, 41 промила алкохол в кръвта е шофирал автомобила си марка Сеат „Алхамбра“ 31-годишният И.И. отново от Радомир. Мъжът е проверен тази нощ около 02, 10 ч., на площад „Войнишко въстание“ в града. Взета му е кръвна проба за химичен анализ и е задържан за 24 ч. с полицейска мярка.

20-годишен жител на пернишкото с. Драгичево е задържан за шофиране на мотопед под въздействието на наркотици. На 31 март около 16, 40 ч. в пернишкото село полицаи проверяват мотопед „Пежо“, управляван от 20-годишния Ю.А. При изпробването му с техническо средство е отчетен положителен резултат за амфетамин. Младежът отказва кръвна проба за химичен анализ и е задържан за 24 часа с полицейска мярка.

Работата по документиране на случаите продължава.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *