вторник , 11 декември 2018 г.
Начало / Извън Перник / Политик ухажва щерката на Веско Маринов

Политик ухажва щерката на Веско Маринов

dsc-4287

Йоанна, дъщерята на Веселин Маринов, се е върнала при баща си след развода с доктора, грабнал медицински „Оскар“ – Станимир Сираков. От няколко месеца красивата блондинка, чийто семеен живот продължи само една година, се е нанесла обратно в жилището в кооперацията срещу входа на Националната спортна академия в Студентски град, която е населявана и от баща й.

Последните десетина дни Веселин Маринов се е изнервил до краен предел. Причината за това е разкритието, че единствената му дъщеря, плод на любовта с първата му съпруга Мария, е разтрогнала брака си. Йоанна е възстановила фамилията си Маринова още през лятото по молба на бившия си съпруг, който на 9 септември сключи брак с колежката си Кристина Сиракова. Разводът е станал тихомълком, а бардът от Полски Тръмбеш криел упорито този факт от близки и роднини. По стечение на обстоятелствата обаче Агенция ПИК даде повод истината да стане публично достояние.

След публикация, че докторът, направил мозъчната операция на 10-годишно момиченце през артерия на крака му, е именно мъжът, на когото естрадната легенда даде дъщеря си преди три години, д-р Сираков оповести развода си с Йоанна.
Разбулването на поредната семейна трагедия е разлютило иначе кроткия Веско Маринов. Откакто се разбрало за обрата в живота на Йоанна, притеснени роднини загрели телефона на баща й и ронели горчиви сълзи, съжалявайки изоставената щерка. Някои без никакво чувство за такт директно налели сол в раната на певеца с думите: „Ех, ама каква е тая ваш’та участ, Веселине? И ти остана без булка, и Йоанчето без мъж“.

Разкритието не понесло добре и на самата Йоанна. Тя пък не очаквала от бившия си съпруг да разкаже, че вече не са семейство, тъй като имали договорка да не коментират темата пред журналисти именно за да спестят сплетни по неин адрес и на баща й.
След концерта си на 19 октомври в Карлово Веско Маринов прекарвал цялото си свободно време с одумваната си дъщеря. По време на брака им Йоанна и Станимир живеели в апартамента в „Редута“, който Маринов им подари на сватбата, но вече отново е съседка на баща си. Във въпросната сграда бардът притежава цели 3 апартамента – на шестия етаж живее той, на третия е Йоана, а другото жилище се ползва за офис от фирмата му.

Поне веднъж седмично Веско извеждал щерка си на вечеря. Редовно към тях се присъединявали и приятели на изпълнителя от бизнес и политическия елит. Според слуховете в светските среди симпатии към Йоанна Маринова имал несемеен политик от ГЕРБ, който я ухажвал напористо.

Източник :http://retro.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *