понеделник , 17 юни 2019 г.
Начало / Жълтини / Петя Буюклиева на хапчета заради „Капките“

Петя Буюклиева на хапчета заради „Капките“

petya-buyuklieva
Петя Буюклиева приемала ежедневно хапчета, които забавяли съсирването на кръвта. Доскоро естрадната фурия нямала никакви здравословни проблеми, но малко преди участието си във „ВИП Брадър“ получила оплаквания вследствие на силен стрес и ѝ били предписани специализирани лекарства. От тях вземала и до ден днешен, но страничните им ефекти били стряскащи, защото при евентуално нараняване раните зараствали много по-бавно от нормалното.

Заради това Петя се страхувала да не се удари по време на тежките репетиции за лайфовете в шоуто „Като две капки вода“, където тя е гвоздеят на сезона. Буюклиева се притеснявала най-вече от танците, тъй като с годините ѝ ставало все по-трудно да пази равновесие на високите обувки, които са нейна запазена марка. Въпреки това певицата тренирала наравно с младите и демонстрирала завиден спортен дух, без да се оплаква, нищо че е минала през доста перипетии и всякакви тежки изпитания по време на дългата си кариера.

За едно от най-трудните препятствия, което давало своите последствия и днес, разказва нейният съпруг Тони. Когато родената в Асеновград Петя била ученичка, една сутрин, пътувайки към пловдивското музикално училище, където учила пиано, се простудила и развила т.нар. фациалис, което представлява възпаление на лицевия нерв. „Това, което знам от нея, е, че в автобуса е имало много хора. Едната страна на лицето ѝ е била залепена за студения прозорец. Вследствие получава парализа на дясната половина на лицето. Това се случва само няколко месеца преди абитуриентския ѝ бал. Било е голям удар за нея, първото ѝ изпитание, но тя не се отчайва. Бори се докрай да се възстанови и с много упоритост и молитви успява“, споделя мъжът на естрадната дива./retro.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *