вторник , 23 юли 2019 г.
Начало / Политика / Петър Първанов-водач на листа от коалиция „АБВ-Движение 21“: Гласувах за добро образование, стабилни доходи и за добруването на перничани

Петър Първанов-водач на листа от коалиция „АБВ-Движение 21“: Гласувах за добро образование, стабилни доходи и за добруването на перничани

 

petar-parvanov-izbori-vot-26-03-17-2

Гласувах за премахване на бедността  и  социалното неравенство, за стимулиране на производството, управленските инициативи и за разкриването на работни места. Това заяви Петър Първанов – водач на листата на коалиция „АБВ – Движение 21“, който упражни своя вот в ХVІ ОУ”Св.Св.Кирил и Методий”

Давам своя вот за  достойни доходи, преструктуриране на икономиката и радикална съдебна реформа. Гласувах за това младите хора да не бягат в чужбина, тук да получават добро образование, стабилно възнаграждение и тук да отглеждат и възпитават децата си като мен.

Гласувах за добруването на жителите на област Перник. От време на време всички ние губим от поглед пътя по който вървим. Гласувах за това, да намерим верния път в управлението на държавата.

Ако сте сред разочарованите и невярващите, знайте, че това не е форма на протест. Правителство и Народно събрание пак ще се формират. Изразете позиция, нека да постигнем промяна на статуквотоГласувайте  разумно днес!, бяха думите на Петър Първанов. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *