вторник , 20 август 2019 г.
Начало / Криминални / Петима застават пред съда за шофиране на автомобили след употреба на алкохол и дрога

Петима застават пред съда за шофиране на автомобили след употреба на алкохол и дрога

Сн. ureport.bg
Сн. ureport.bg

Петима застават пред съда за шофиране на автомобили след употреба на алкохол и наркотични вещества и за притежаване на дрога.

С 2, 45 промила алкохол в кръвта е шофирал автомобила си перничанинът С.Н./36 г./ Мъжът е проверен на 23 май в гр. Брезник. Привлечен е като обвиняем и работата продължава съвместно с Районната прокуратура в Брезник.

Столичанин е управлявал „Ситроен – Берлинго“ с 2, 83 промила алкохол в кръвта. 38-годишният Д.С. е проверен на 26 май на територията на община Радомир. Наложена му е мярка за неотклонение „подписка“.

Жител на гр. Кърджали е заловен с 2, 06 промила алкохол в кръвта. М.Х./49 г./ управлявал Форд „Мондео“ и е проверен на 21 април тази година на автомагистрала „Люлин“.

23-годишен перничанин застава пред съда за шофиране на автомобил под въздействието на наркотици. Г.Г. е проверен на 24 май, шофирайки Сеат „Ибиза“ на територията на община Перник. Установено е, че е употребил канабис.

17-годишен ще отговаря за притежаване на наркотични вещества. Младежът е задържан на 5 май тази година в гр. Перник. В него са намерени и иззети около 2, 5 гр. марихуана. Привлечен е като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение „надзор от родител“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *