понеделник , 19 август 2019 г.
Начало / Общество / Перничани: За първи път от години снегорини чистят малките улици

Перничани: За първи път от години снегорини чистят малките улици

img_3500

„За първи път от толкова години минава снегорин по нашата улица.Наистина не сме виждали и благодарим за оказаното съдействие”, споделиха перничани пред кметския екип на Община Перник, който направи обиколка на улиците в кварталите, за да контролира на място как се изпълняват поръчките.
В рамките на деня се почистват важни второстепенни улици в кварталите -„Клепало”, „Байкушева”, „Могиличе”, „Ралица”, „Църква” и ”Изток”.

img_3494

img_3496

Разбира се, че имаше и много трудни моменти, въпреки желанието на Общината да съдейства, мисията се оказваше невъзможна. Граждани отказваха да си преместят колите и спираше процеса на работа. Един от случаите беше на ул. „Тодор Каблешков” – перничанка не пожела да махне автомобила си и мястото остана непочистено.
В утрешния ден ще започне почистването от сняг на спирките на градския транспорт, а кметът на Перник Вяра Церовска и екипа й ще продължат да следят пътната обстановка .

img_3490

img_3480

2 коментара

  1. Перничанка

    Кога ще се почисти улицата,която е до ЕОДЕНТ в кв.Изток.Тротоарите са непочистени и хората трябва да вървят по улицата и да се озъртат дали идва кола и дали няма да поднесе и да удари някого.

  2. Е чак пък за първи път. Може, но откакто е таззи управа. Но нали пак си направиха снимки- доволни сме.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *