Начало / Криминални / Перничанин и брезничанин сядат на подсъдимата скамейка за кражби

Перничанин и брезничанин сядат на подсъдимата скамейка за кражби

temida

Криминално проявеният М.Х. се изправя пред правосъдието за кражба. Престъплението е извършено на 13 август тази година, в пернишкия кв. „Васил Левски“. 18-годишният М.Х., в съучастие с непълнолетен младеж, направили отвор в стена и откраднали електрожен, електромотор и други автомобилни части и инструменти, удължител и други вещи.

М.Х. е осъждан с влязла в сила присъда за друго такова престъпление. Задържан е за 72 ч. с прокурорско постановление и ще му се иска постоянен арест.

И 37-годишният брезничанин Н.Д. застава пред Темида за кражба. На 18 април тази година, в пернишкия кв. „“Изток“ е откраднат алуминиев кабел на стойност около 500 лева. Започналото разследване установява, че извършители на престъпното деяние са 37-годишният Н.Д от гр. Брезник и перничанинът М.Б./26 г./.

Н.Д. е привлечен като обвиняем. Той е познат на органите на реда с кражби, като е осъждан с влязла в сила ефективна присъда. И съучастникът му М.Б. беше обвинен преди няколко дни. Работата продължава съвместно с Районната прокуратура в Перник.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *