събота , 24 август 2019 г.
Начало / Общество / Перник влезе в класацията за Годишните награди в туризма за 2016-та

Перник влезе в класацията за Годишните награди в туризма за 2016-та

surva-v-pernishko-2

 

Община Перник е класирана за Годишните награди в туризма за 2016. Тя е номинирана в две категории от общо 16. Първата е „Иновация ” – за „Виртуална възстановка на Средновековната крепост Перник и Подземен музей по минно дело“, а втората е за „Туристическо събитие“ – с „Народния празник „Сурва“ и Международния фестивал на маскарадните игри“.

Публичното онлайн гласуване започна тази нощ и всички перничани могат да гласуват за определяне на победителите в категориите на Годишните награди в туризма за 2016 на платформатаhttp://www.tourismawards.bg

 Всеки може да гласува във всяка една от 16-те категории, но има право да даде своя вот за фаворита си само веднъж. Гласуването е ограничено по индивидуално IP и ще продължи в рамките на 10 дни (до 18 декември 2016 г.).

Конкурсът се организира за първа година от Министерството на туризма. Целта му е да насърчи развитието на българския туризъм чрез популяризиране на туристическите обекти и дестинации и повишаване на конкурентоспособността, и качеството на туристическата услуга. Идеята е всяка година надпреварата да даде възможност на участниците в индустрията да участват активно и така да получават заслужена оценка за своите усилия в представянето и подобряването на българския туристически продукт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *