неделя , 16 декември 2018 г.
Начало / Жълтини / Пенсионер маниак преследва Лора Крумова

Пенсионер маниак преследва Лора Крумова

lora-krumova-venci

Лора Крумова била обект на дългогодишен тормоз, който дупнишки пенсионер упражнявал върху нея. Фермерът Венци Венев затрупвал тв водещата с писма, в които ѝ се обяснявал в любов. Нервите на Лора се скъсали, когато напористият мъж на преклонна възраст преминал границата и ѝ предложил брак.

Обожателят на Крумова живеел в село Бистрица, Дупнишко, и намирал всевъзможни начини да се свързва с тв звездата. Освен с писма я атакувал и с телефонни обаждания, като умолявал горещо да го посети. Опитвал се да я спечели, фукайки се, че има голямо имане и ако му станела жена, обещавал да я заведе на околосветско пътешествие. Лора приемала с чувство за хумор романтичните пориви на пенсионера, но с времето ѝ втръснало да се държи любезно.

Мъжът ѝ Сотир пък изобщо не обръщал внимание на конкурента си за нейното сърце, но за разлика от него, дядо Венци проявявал ревност. „Пожелавам ѝ да има още пет деца, нека е жива и здрава. Не зная колко я обича нейният приятел, но аз щях да я нося на ръце и щеше да си живее живота си с мен“, коментира пенсионерът в свое интервю.

В родното си село той бил известен с лютия си нрав и местните никак не го долюбвали. Преди години се пробвал в кметските избори, но съселяните му не му гласували доверие и постигнал нисък резултат. Преди няколко месеца ухажорът на Крумова отново влязъл в епицентъра на скандала, защото шефът на полицията в Дупница отказал да пререгистрира притежавания от него пистолет „Магнум“. Полицаите нахлули в дома на дядо Венци и иззели с протокол оръжието му.

Сега пенсионерът се притеснявал, че ако не успеел да продаде пищова си до една година, щял да отиде в полза на държавата. Затова решил да пробва да направи замяна – оръжие срещу няколко декара земя. Спомнял си, че навремето дал много пари, за да го вземе, и цели 17 години органите на реда му давали разрешително за ползване. Този път обаче не уважили молбата му, въпреки че фермерът имал скъпа техника и инвентар, които сам охранявал. Понеже вече нямало как да се отбранява, поставил камери на стойност 2000 лева в имота си, които да го пазят от апаши./retro.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *