неделя , 15 септември 2019 г.
Начало / Жълтини / Партийни страсти! Хубавото Наде крие аборт от Командира (Пикантни истории)

Партийни страсти! Хубавото Наде крие аборт от Командира (Пикантни истории)

nadegda-mihailova-ivan-kostov

Най-хладнокръвният лидер на десницата – Иван Костов, който иначе определено има горещ вкус към женската красота, вече предпочита да тества единствено любимото си червено вино. От няколко години експремиерът просто се е кротнал до Елена и хич и не поглежда отвъд дувара на къщата си в Драгалевци.

Навремето, когато някогашният министър-председател бе 40-ина годишен и не една се възхищаваше от фаталния му чар, мълвата го събра с две доста шармантни дами от сините редици. Най-пикантна бе клюката за авантюрата му с Надежда, тогава още Михайлова. Че Костов бе хвърлил око на хубавото Наде, беше ясно и за съпругата му Елена. Още се разказва прелюбопитната история как вътрешният министър Богомил Бонев возил с яхта Надка при Иван Костов в Евксиноград. Ексминистърът дори обясни публично, че тогава външната министърка била само по бански.

По-смирените клюкари стигаха единствено до разказа, че Иван Костов е бил влюбен като гимназист в красивата Надежда, но това си останало негово платоническо увлечение, което стоически преглътнал. Някои дори стигат и по-далеч, твърдейки, че през 1997 г. Надежда е правила аборт, след като е забременяла от Костов! Сред хората, които обнародват клюката, е и писателят Александър Томов.

Въпреки искрите помежду им, по-късно последва и скандал между синята лидерка и Командира и той напусна „тялото на СДС“, за да основе своята бутикова партия ДСБ.

Като друга забежка на Командира се спряга самата шефка на министерския пресцентър Стояна Георгиева. Засуканата синеока журналистка, която с твърда ръка управлява сайта „Медиапул“, винаги е била слабост на Костов.

Днес всичките трепети на Костов са минало, а лаборантът тотално се е отказал от всякакви изневери извън семейното гнездо и се радва на уютната компания на Елена и внуците си, пише „Таблоид“.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *