четвъртък , 27 юни 2019 г.
Начало / Бизнес / Пак спират движението по АМ „Люлин“ до края на обрушването на скатове

Пак спират движението по АМ „Люлин“ до края на обрушването на скатове

сн. news.bg
сн. news.bg

В следващите дни продължава обрушването на скатовете при 9-ти км на АМ „Люлин“. До завършване на дейностите от 10 ч. до 18 ч. ще се спира движението на леките автомобили

В следващите дни продължава обрушването на скатовете при 9-ти км на АМ „Люлин“, съобщиха от Агенцията „Пътна инфраструктура“. За да се осигури безопасността при пътуване, до приключване на дейностите всеки ден от 10 ч. до 18 ч. ще се спира движението на леките автомобили по автомагистралата в участъка от пътен възел „Даскалово“ до пътен възел „Мало Бучино“. За пътуващите за София обходният маршрут е по път I-1 през Владая, а в посока Перник е по път I-1 през Владая и път III-1801 през Мало Бучино.

Камионите над 12 тона, преминаващи по АМ „Люлин“, ще бъдат спирани на интервали от два часа и ще изчакват на място. Първото спиране е от 10 ч. до 12 ч. Движението на тежкотоварния трафик ще бъде пуснато за един час от 12 ч. до 13 ч. След това преминаването на МПС над 12 тона отново ще бъде спряно за два часа съответно от 13 ч. до 15 ч. и от 16 ч. до 18 ч.

Агенция „Пътна инфраструктура“ благодари на шофьорите за търпението от причинените неудобства, които обаче са наложителни, за да се пътува удобно и безопасно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *