Начало / Политика / Отчетна конференция събра общинската организация на БСП – Перник

Отчетна конференция събра общинската организация на БСП – Перник

konferencia_bsp1
Отчетна конференция събра общинската организация на БСП-Перник. Социалистите дискутираха теми, като актуалната политическа обстановка в страната, предстоящите европейски избори, отчети за работата на общинското ръководство, общинските съветници и народните представители, разискваха и по проекта „Визия за България“, съобщиха от местната червена централа.
Председателят на БСП Перник Кирил Леонов представи доклад за дейността на БСП – Перник от 2016 г. досега, като анализира политическата обстановка в страната. Ръководителят на групата съветници Петър Янков отчете работата на избраните от левицата в Общинския съвет, наблегна на големия брой зададени въпроси от групата и подчерта, че БСП е градивна опозиция на кмета от ГЕРБ. От името на народните представители отчет прочете инж. Любомир Бонев.
БСП Перник структурира предизборен щаб за европейските избори с участието на изтъкнати дейци и общественици, а Комисията за предложенията по „Визия за България“ продължава своята работа.
Официални гости на събитието бяха ген. Бриго Аспарухов, член на Изпълнителното бюро на БСП, който поднесе поздрави от лидерката Корнелия Нинова, и Валери Жаблянов, също член на тясното ръководство на столетницата и народен представител.
konferencia_bsp2 konferencia_bsp konferencia_bsp3

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *