понеделник , 24 септември 2018 г.
Начало / Култура и образование / Откриха класна стая под небето в ХІ ОУ „Елин Пелин“

Откриха класна стая под небето в ХІ ОУ „Елин Пелин“

oznor

Нова класна стая под небето бе открита в двора на  ХІ-то ОУ „Елин Пелин“ . Тя се реализира по програма на ПУДООС и е в рамките на националната кампания „Чиста околна среда“. В откритата класна стая ще се провеждат часове по изобразително изкуство, както  и технологии и предприемачество.
sdr
На официалното тържество присъстваха кметът на Община Перник Вяра Церовска и нейните заместници Севделина Ковачева и Владислав Караилиев, както и общинският съветник Атанас Захариев. Те имаха възможността да наблюдават занимания по интереси, в които участваха третокласници от учебното заведение.
oznor Кметът на Община Перник Вяра Церовска беше впечатлена от постигнатите резултати на учениците и учителите. Тя ги приветства за прекрасната идея и сподели, че по този начин децата ще се научат  да бъдат по –отговорни към природата.

sdr

„Поздравявам ви за новата класна стая,  която е на открито. Убедена съм, че тук ще имате възможност да научите много неща и да се забавлявате със своите приятели.  Преди време вие направихте един незабравим концерт по повод празника на вашето училище. Гордея се с вас и ви желая още повече успехи“, каза кметът Вяра Церовска на учениците и учителите и по стар български обичай плисна менче с вода за здраве и късмет.

cof

 „Взаимодействието преподавател – дете – родител – природа е основната цел на настоящия проект, чрез него нашите ученици  ще имат възможност да учат и да имат пряк контакт с природата“, сподели директорът на училището Емилия Плякова.
В момента в ХІ-то ОУ „Елин Пелин“ се обучават 675 ученици от 1-ви до 7-ми клас.
oznor

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *